Чък Норис агитира срещу Обама

23720
Чък Норис агитира срещу Обама

Екшън-звездата от 80-те и 90-те години Чък Норис призова американците да не преизбират президента Барак Обама, ако не искат "върху Америка да се спуснат 1000 години мрак", предаде БГНЕС.

Тексаският рейнджър и съпругата му Джина направиха това във видеообръщение към сънародниците си. "Намираме се в преломен етап, когато Америка, каквато я познавахме, може да бъде загубена завинаги. Ако не променим курса, страната е обречена", заявява в клипа Норис. Съпругата му пък отбелязва, че Обама е станал президент през 2008 г., защото над 30 млн. американски християни-евангелисти не отишли да гласуват.

"Този път трябва да отидете до избирателните урни, за да попречите на демократите да останат в Белия дом", призова тя евангелистите, каквито са тя и съпругът й. "Не можем повече да гледаме случващото се с Америка, която завива към социализъм или може би към още по-лошо. Ако преизберем настоящия президент, това ще бъде първата крачка в посока към хилядолетна тъма", казва още във видеообръщението Чък Норис.

Мишел разказа за магията Обама

Първата дама на САЩ Мишел Обама поиска във вторник да пресъздаде магията на Обама, като посочи, че ценностите и вярванията на съпруга...

Актьорът, освен участник в десетки екшън филми и майстор на бойните изкуства, е и автор на няколко произведения с християнска тематика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com